Memories

Salam and Haaii everyone!! Lamanyaa tak update blog, diam tidak bererti lupa, cuma bz sdikit sahaja. Petang ni trasa mcm nak menulis laa pulak, byk sangat pkara nak share ngan korang. Ramai yg tertanya tanya kenapa lama menyepi, mungkin ade jugak yg tdengar khabar yg saya dah nak kawen, mcm2laa persepsi korang ek, yg persepsi teruk smpai mcm ni pun ade.

Capture
Mungkin salah saya jugak sebab terlalu menyepi and tak update khabar berita sampai timbul spekulasi mcm ini. Memanglaa betol saye nak kahwin, tetapi bkn sebab yg diatas tu. Sebab nyer dah sampai seru, keje dah ade,  duit dah cukup, calon dah ade, cantik  plak tu, kahwin laaa nak tunggu ape lagi. Buat member2 lelaki kat luar sana tu, dah jumpe yg terbaek, jgn lah nk tunggu2, cukop je duit g jumpe makayah, kahwin laa terus. Bcinta lepas kahwin best, boleh bawak g mane2 je, pegang tangan puas2 pegang lah, cume jgn buat aksi meluat kat tengah orang ramai, kang kene baling kasut kang.

Tringat lagi masa tahun 2012, 24hb Ogos, dah nekad dah tym tu, so hantarlaa rombongan g rumah c Kangkong ni, tuk majlis tunang yg rasmi dan tetapkan tempoh tunang dan hantaran brapa. Lupa nak share ngan korang tarikh2 penting ni, sorry, hihihihi.
_DSC0472                                                                                                         Rombongan2 kami~

_DSC0519 _DSC0526
_DSC0561_DSC0574 _DSC0580_DSC0604pizap.com13461550813701

So Majlis Tunang 24/8/12 pun dah, hihihihi, bergerak ke timeline yg seterusnyaa, majlis berian yg baru jak berlangsung pada minggu lalu, 16/3/13.

To be continue..
  

Advertisements

Komen jangan tak komen yerr, nanti saya bagi hadiah d^^,b

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s