Alkisah memori sebelum 2012 part 5

Last day at Langkawi, hihihihi, pagi2 tuh kitorang packing barang siap2, letak kat bilik, bawak pakaian mandi, and bertolak ke Pulau Beras Basah dan jugak pegi Tasik Dayang Bunting, bermandi mandaaaaaa!!! Combo nih, mandi laut kat Pulau Beras Basah and mandi kat Tasik Dayang Bunting, perrggh terbaekkk, terjah lagi joommmm!!!

IMG_5044IMG_5054IMG_5058Dark azs photo499Dark azs photo500

SDC19509

IMG_5069IMG_5070IMG_5072

DSC03298DSC03305DSC03308DSC03310

386693_2689875320507_1065197578_2765135_1439470292_n

Kami masih bersemangat tuk mandi walaupun luka2 kaki dan tangan sebab terlanggar batu karang. Dahh dahh jomm g Tasek Dayang Bunting, auuww yeaaaaaaahhhh

IMG_9540IMG_9541IMG_9544

Kawan kawan nampak tak bentuk pulau tu macam bentuk apa? Macam bentuk wanita mengandung kan? Itu la significant nyaa Pulau Dayang Bunting ni, kepercayaan penduduk tempatan disini, sape sape mandi kat tasik Dayang Bunting tuh senang nak dapat anak. Tapi bagi aku, semua tuh just mitos and kpercayaan je, rezeki di tangan Allah swt, walaupun perut aku makin besar lepas balik dari Langkawi, maybe sebab byk makan coklat kot, kekekekekei..

IMG_9545IMG_9546IMG_9549IMG_9550

SDC19518

SDC19534

IMG_4936IMG_4940IMG_4941IMG_4946

IMG_5116

IMG_4981IMG_4983IMG_4984IMG_4986IMG_4987IMG_4988

Alhamdulillah tamatlah sudah adventure Langkawi, dan kami satu group balik dengan pelbagai kenangan dan cenderamata yg tak dapat dlupakan.

Link link yang berkaitan:

https://darkazs.wordpress.com/2012/01/04/alkisah-memori-sebelum-2012-part-4/

https://darkazs.wordpress.com/2011/12/25/alkisah-memori-sebelum-2012-part-3/

https://darkazs.wordpress.com/2011/12/25/alkisah-memori-sebelum-2012-part-2/

https://darkazs.wordpress.com/2011/12/25/alkisah-memori-sebelum-2012-part-1/

Advertisements

2 comments on “Alkisah memori sebelum 2012 part 5

Komen jangan tak komen yerr, nanti saya bagi hadiah d^^,b

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s