Alkisah memori sebelum 2012 part 4

Waahhh tak habes2 lagi trip langkawi punyer citer ekk, takde laa, saje nak kongsikan pengalaman dan jugak ciptaan Allah swt dengan pembaca skalian. Citer kat cable car dah panjang sgt kan, hihihi, teruja punyer pasal, first tym pegi kan. Tapi lepas g Oriental Village tu, kitorang g balik ke Resort tmpt kitorang menginap tu. Hihihihi, sempat lagi singgah ke kedai roti kepunyaan Tun Mahathir, ingat nak makan kat sana tapi tak sempaaat, roti sumer dah habis. On da way g kedai roti tu, mcm2 kitorang jumpe, salah satu yang menarik ialah kapal pelayaran yg dgunakan oleh Datuk Azhar Mansor dan jugak satu kedai russian yang the one and only, jomm terjahh!!

IMG_4813IMG_4819

IMG_4824IMG_4825IMG_4826IMG_4827IMG_4828IMG_4831

IMG_4837

Dah dah jom balik resort joomm, lepas nih aktiviti makan2 and presentation pun bermulaa. Judge En Tuan Haji Saiful dan jugak Puan Mazlina dan suami, present kat kedai makan weehhh, kekekekekekekei, janji selamat sudah presentation, alhamdulillah.

_MG_4873_MG_4874

_MG_4903_MG_4905

SDC19453

Presentation berakhir dengan jayanyaaa, lepas tu lepak kat pantai kejap then balik resort and tidoooo, bersambung laa pulakkk…

Advertisements

One comment on “Alkisah memori sebelum 2012 part 4

  1. Pingback: Alkisah memori sebelum 2012 part 5 « Dark_Azs's Blog

Komen jangan tak komen yerr, nanti saya bagi hadiah d^^,b

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s