Alkisah memori sebelum 2012 part 5

Last day at Langkawi, hihihihi, pagi2 tuh kitorang packing barang siap2, letak kat bilik, bawak pakaian mandi, and bertolak ke Pulau Beras Basah dan jugak pegi Tasik Dayang Bunting, bermandi mandaaaaaa!!! Combo nih, mandi laut kat Pulau Beras Basah and mandi kat Tasik Dayang Bunting, perrggh terbaekkk, terjah lagi joommmm!!!

IMG_5044IMG_5054IMG_5058Dark azs photo499Dark azs photo500

SDC19509

IMG_5069IMG_5070IMG_5072

DSC03298DSC03305DSC03308DSC03310

386693_2689875320507_1065197578_2765135_1439470292_n

Kami masih bersemangat tuk mandi walaupun luka2 kaki dan tangan sebab terlanggar batu karang. Dahh dahh jomm g Tasek Dayang Bunting, auuww yeaaaaaaahhhh

IMG_9540IMG_9541IMG_9544

Kawan kawan nampak tak bentuk pulau tu macam bentuk apa? Macam bentuk wanita mengandung kan? Itu la significant nyaa Pulau Dayang Bunting ni, kepercayaan penduduk tempatan disini, sape sape mandi kat tasik Dayang Bunting tuh senang nak dapat anak. Tapi bagi aku, semua tuh just mitos and kpercayaan je, rezeki di tangan Allah swt, walaupun perut aku makin besar lepas balik dari Langkawi, maybe sebab byk makan coklat kot, kekekekekei..

IMG_9545IMG_9546IMG_9549IMG_9550

SDC19518

SDC19534

IMG_4936IMG_4940IMG_4941IMG_4946

IMG_5116

IMG_4981IMG_4983IMG_4984IMG_4986IMG_4987IMG_4988

Alhamdulillah tamatlah sudah adventure Langkawi, dan kami satu group balik dengan pelbagai kenangan dan cenderamata yg tak dapat dlupakan.

Link link yang berkaitan:

https://darkazs.wordpress.com/2012/01/04/alkisah-memori-sebelum-2012-part-4/

https://darkazs.wordpress.com/2011/12/25/alkisah-memori-sebelum-2012-part-3/

https://darkazs.wordpress.com/2011/12/25/alkisah-memori-sebelum-2012-part-2/

https://darkazs.wordpress.com/2011/12/25/alkisah-memori-sebelum-2012-part-1/

Alkisah memori sebelum 2012 part 4

Waahhh tak habes2 lagi trip langkawi punyer citer ekk, takde laa, saje nak kongsikan pengalaman dan jugak ciptaan Allah swt dengan pembaca skalian. Citer kat cable car dah panjang sgt kan, hihihi, teruja punyer pasal, first tym pegi kan. Tapi lepas g Oriental Village tu, kitorang g balik ke Resort tmpt kitorang menginap tu. Hihihihi, sempat lagi singgah ke kedai roti kepunyaan Tun Mahathir, ingat nak makan kat sana tapi tak sempaaat, roti sumer dah habis. On da way g kedai roti tu, mcm2 kitorang jumpe, salah satu yang menarik ialah kapal pelayaran yg dgunakan oleh Datuk Azhar Mansor dan jugak satu kedai russian yang the one and only, jomm terjahh!!

IMG_4813IMG_4819

IMG_4824IMG_4825IMG_4826IMG_4827IMG_4828IMG_4831

IMG_4837

Dah dah jom balik resort joomm, lepas nih aktiviti makan2 and presentation pun bermulaa. Judge En Tuan Haji Saiful dan jugak Puan Mazlina dan suami, present kat kedai makan weehhh, kekekekekekekei, janji selamat sudah presentation, alhamdulillah.

_MG_4873_MG_4874

_MG_4903_MG_4905

SDC19453

Presentation berakhir dengan jayanyaaa, lepas tu lepak kat pantai kejap then balik resort and tidoooo, bersambung laa pulakkk…