2012..

Assalamualaikum and happy new year semuaaa, dah 2012 kan?  Smalam ramai giler outing g mrayakan new year eve, tp mcm biase laa, aku kat umah aje. Sumer kengkawan g new year, aku kat umah menggigil dalam slimut, smbil batuk2, demam kan, nasib badan. Dengar bunyik mercun kat luar cukup laa, sambil layan the sim kat fb.

Hari ni dah 1.1.2012, best tak mlangkah ke tahun baru ni? Bagi aku kat perantauan ni, jauh dari famili dan my kangkong lenggang, smua jadi ordinary, biasa biasa ajaa..Xde feel nak hip hip hooray, just like another ordinary night. Apapun, tahun ni mungkin jadi tahun yang sukar, atau pun senang, wallahualam. Allah swt yg tahu semua tu, tawakkal banyak2, usaha byk2 juga, to the victory!!

Azam baru? Err, tingkatkan amal, berusaha cari keja yg best2 and menjaga hati, hihihihihii.  Itu je la kot, korang plak amacam? Mesti byk azam2 baru tahun 2012 kan? Apapun, all da best tuk you all..Ehh apa aku mrepek ni, hihihi, aku tulis entry ni sbenarnya nak kongsikan kalendar 2012 dan event event penting kat korang..