Perdebatan FB : Wanita Bertudung Vs Tidak Bertudung

Assalamualaikum semuaaa readers yg budiman, sorry lama tak update blog, dah tamat tempoh berhibernasi so its time for blogging again, yuhuuuii, I found this at MalaysiaRia and its so interesting, joommm terjaahhhh d^^,b

Perlawanan antara wanita bertudung dan wanita yang tak pakai tudung!

Saksikan! Siapakah yang bakal bergelar WBF (World Babbling Federation) Champion!

OhTudung1

*huahuahuahua… memang power la ayat dia šŸ™‚

"I tak suka la pakai tudung! Panas la!"
"Ups! Wanita kat Mesir sana selamba je?"
"Malaysia lagi panas la! I nak nampak HOT!"
"Ye ke? Tak malu ke nak tunjuk rambut yang menggerbang tu?"
"Lelaki suka la!"
"Saya yakin, mereka tersiksa melihatnya!"

Ting! Ting! Ting!

And the winner is..

WANITA BERTUDUNG!!

Yup! Wanita sekarang ni ada yang pakai tudung sekadar untuk menyembunyikan tanduk mereka..

"Tapi takpelah, at least mereka pakai tudung.."

Kesimpulannya, anda jahat ke tak jahat ke, Anda baik ke tak baik ke, hukum Allah jangan dipertikaikan..

WAJIB TETAP WAJIB!

Jangan pernah mempersoalkan!

Memang betul, saya sendiri pernah berjumpa dengan wanita yang memakai tudung tapi selalu je lepak rumah pakwe dia..

Bila lelaki dan perempuan berada dalam satu bilik akan ada orang ketiga menemani mereka.. Yup! Syaitan laknatullah!

Dan di dinding bilik itu kami melihat ada kesan tapak tangan.. Kami tak tahu apa jenis skill yang mereka buat!

Bahahahahahahahahaha!

"Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan?" (Ar-Rahman : Ayat 21)

http://mazeermohamad.blogspot.com/2011/07/oh-tudung.html

Creadit To : Noah Fluffy Cloud

Advertisements

Komen jangan tak komen yerr, nanti saya bagi hadiah d^^,b

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s