Janda yang Dahaga~ Shhuuuuuusshhhh~

obey_woman_by_halfbeastDisini saya ingin menceritakan sebuah kisah mengenai seorang janda yang baru sahaja kematian suami…. Juliana seorang janda kaya yang baru sahaja kematian suaminya akibat kemalangan jalanraya. Beliau masih muda lagi dan mempunyai potongan badan yang cantik.

Sejak kematian suaminya, beliau sentiasa diusik oleh jejaka-jejaka kampung yang sudah lama memendam rasa kepadanya. Namun begitu, Juliana tidak pernah melayan karenah pemuda-pemuda kampung tersebut, kerana hatinya masih lagi merindui arwah suaminya… Walaupun…. hatinya berasa sepi ketika waktu ini. Lebih-lebih lagi di waktu malam… Rasa sepi hatinya tiada siapa yang tahu…….berat mata memandang berat lagi hatinya…….Kenangan bermesra bersama arwah suami masih lagi membara!

Pada satu malam, kira-kira pukul 2 pagi…. beliau bangun dari katilnya… badannya terasa panas…. tekaknya terasa haus…. beliau terasa begitu dahaga sekali. Beliau bangun dan keluar dari bilik menuju ke dapur,… sampai saja didapur… beliau terus membuka peti ais dan mengambil sebotol air sejuk…. beliau tuang kedalam cawan dan meminumya… Setelah meminum air tersebut.. beliau kembali kedalam bilik dan tidur semula…

Funny_Face_by_larah88

 

 

 

 

 

Sekian… Terima Kasih Itulah kisah seorang janda yang dahaga………..
Wah, sepenuh hati korang mambaca nyer. Ha…haa…haaa….

………….tamat…………..

Advertisements

Komen jangan tak komen yerr, nanti saya bagi hadiah d^^,b

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s