Another Sabtuday story..

DSC02617First of all, sorry coz lama tak update blog nih, banyak benda yg tlah berlaku sejak 2menjak nih..Assignment berlambak punyer pasal laa. Well, Wetworld adventure salah satunya kenangan best dalam beberapa minggu kebelakangan ni, and I still so tanned until now.. Tak pecaya? tgk sebelah ni, betol takk..Sabo ajelaahhh..Adventure Wetworld tuh buleh kira tak boring jugak laa sebab member member ade same kat situ..Tapi kalu sorang sorang jew memang laa boring siott. Tapi bagi yang dah berkeluarga tuh, Wetworld Shah Alam nih memang sesuai laa, sebab tempat dia memang khas untuk budak2, tak merbahaya sangat, cuma ibu bapa kena selalu awasi anak diorang laa, takot kena culik ke ape ke. Crowded sangat2 lebih lebih lagi hari sabtu dan ahad. Jadik Wetworld 1Malaysia laa nampaknyaa, macam2 adaaaa..Apepon, kengkawan sumer enjoy, aku sendiri enjoy, kalah budak2 kat situ..Member member pompuan terdiri daripada diorang2 nih..yang lelaki nya sorang jew laa, aku laa hero nyer.

SDC13626

Ni laa rombongan rombongan ke Wetworld Shah Alam hari tuh, Helmi nak ikot tapi dier ade problem sikit, kalu tak tentu lebih meriah sebab lelaki ade 2 orang, but what to do..First tym kelua ramai2 camni ngan diorang nih, biasenyer keluar ngan team2 aku jew, c steph, daia ngan ct..Tapi kali ni ade kelainan cket..Takpe, lagi ramai lagi meriah..Kemudian berarak lah kitorang ke Wetworld dengan macam2 ragam, sampai saje kat sana, simpan barang2 kat loker, aku , steph ngan ozzy pon terus sliding dengan bergaya nyaa ke kolaamm, arrrrggghhhh.. Best gaklaaa, ahahahahahahahaha..

SDC13631

Kepada extremis extremist d luar sana, nak bende2 yang extreme, Wetworld Shah Alam bukan laa tempat yang sesuai, sebab nyer air dier sampai paras lutut jew, untuk kanak2 jew sbnrnyer..Tapi kitorang nih, air cetek skali pon memang kene selam jugak, wahahahahahahahahahaha, pantang jumpe air kan, tuh laa pasal..menyelam sampai perot cecah ke dasar, wahahahahahahaha, kelakar betol, kihkihkihkihkihkih..

SDC13648

SDC13699

SDC13702

VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100

Nih laa dia serba sdikit gambar gambar masa kat Wetworld tuh, ok laaa jugak, cuma hasilnyaa..emmm…sampai sekarang still sunburn kat seluruh badan, ayoyoyo…Nasib baik awek aku masih menerima aku seadanyaa, wawawawawawa. Beruntung tau sape sape ade awek yang dapat menerima anda seada nya, jadi hargailaa mereka alrite..Sempat pulak tuh bagi ceramah, ahahahahahahahahahaha, anyway, sape2 yang dah berkeluarga tuh, bawaklah keluarga dan anak2 ke Wetworld nih 150220113705untuk bersantai dan rekreasi di hujung minggu..Overall memang ok laa, takde penyesalan dan berbaloi rm12 tuh. Penat takyah kira laa, tgk laa wajah wajah kitorang nih, Gmah sampai bersila kat lantai dah, aku dah tertido dah kat sini, penah sehh brenang dan menyelam, aiyoyoooo. Rasa nyaa, kalau teruskan menyelam tak henti henti cam kat wetworld tuh setiap hari, buleh jadi kurus aku, hakhakhakhakhakhakhakhakhakhak…

DSC02622SDC13618

Advertisements

Komen jangan tak komen yerr, nanti saya bagi hadiah d^^,b

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s